حجت‌الاسلام موسوی‌نژاد :

اکنون زمان رسیدگی به پرونده «کرسنت» است/ قوه قضائیه در جهت مقابله با عاملان پرونده اقدام کند

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: همگی باید در مقابله با عاملان مفاسدی همچون کرسنت اقدام کنند و پذیرفتنی نیست که ما در شرایط فعلی شاهد دست اندازی به حقوق مردم و پرداخت غرامت از بیت‌المال باشیم.

به گزارش سراج24،فارس نوشت؛حجت الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی  با تاکید بر لزوم برخورد با فساد در کشور گفت: در قراردادهایی همچون کرسنت که موجب به یغما رفتن ثروت‌های ملی شده همگی باید در جهت مقابله با عاملان این فسادها اقدام کنند.

وی افزود: پذیرفتنی نیست که در شرایط فعلی کشور ما شاهد برخی از دست اندازی‌ها به حقوق مردم در حوزه نفتی و غیرنفتی باشیم و از سویی دیگر با پرداخت خسارت‌هایی محکوم شویم که از اموال بیت‌المال باید آن خسارت‌ها پرداخت شود.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: همه کسانی که ثروت نظام جمهوری اسلامی را برده و بازنگردانده‌اند باید در مقام محاکمه قرار گیرند و باید برخورد جدی با آنها صورت پذیرد.

موسوی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین باید اقدامات لازم جهت پیشگیری از ایجاد مفاسد اقتصادی در کشور صورت پذیرد تا اجازه چنین وقایع و پدیده‌هایی همچون کرسنت و غیره به کسی داده نشود تا اموال بیت‌المال هم به هدر داده نشود.

اخبار مرتبط

احضار «باقر خرازی» به دادگاه ویژه روحانیت

خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است